Professionaalsed Katusetööd

Rectangle 7 1

Pikk kogemus

Esimene katusetööde kogemus sai alguse Johann Köleri kodutalu katuse renoveerimisest, kui eemaldasime vana katuselaastu ja vahetasime roovituse ning paigaldasime uue katuselaastu.
Peale selle oleme paaril eramul renoveerimise käigus eemaldanud sinna paigaldatud erinevaid katusekatte kihte ning rihtinud sirgeks vanad sarikad ja paigaldanud uue roovituse ning kiviprofiil pleki.
Mitmel korral oleme fermidele paigaldanud OSB plaadi ja katnud selle bituumen aluskattega ning sellele paigaldanud kärgkatuse ehk bituumensindli.
Ka eterniitkatuse ehitamisel on värsked kogemused täitsa olemas.
Puitkarkass ja elementmajadele oleme paigaldanud tehases toodetud ogaplaatfermid ja sidunud need omavahel joonistele vastavalt tuulejäigistus laudadega ning seejärel paigaldanud aluskattekile, distantsliistu ja roovituse millele siis kas valtsprofiil pleki, kiviprofiil pleki või hoopis katusekivid.

Rectangle 7 3

Ogaplaatfermid

Ogaplaatferm katuste näol on kogemus juba üle 100 hoonele katuse ehitamises ja kui on krundil piisavalt palju ruumi siis teeme katuse maas valmis ning tõstame vastava tehnikaga kohe peale kui seinad on püsti. Sellega minimaliseerime hoone kastumist vihmaste ilmadega. Katuse maas valmis ehitamise kogemus on vähemalt 30 korral, kui on liiga suur katus ühes tükis tõstmiseks siis teeme mitu väiksemat moodulit ja liidame hiljem kokku.
Elementmajal ei olegi minuarust erilist mõtet, kui sellele ei saa kohe katust peale, kuivade ilmade puhul ei ole häda kui katuse tegemine kestab päeva või kaks, aga talvel ja eriti kevadel ning sügisel võib ühe ööga tekitada tiigi tuppa ja see ei ole enam hea ei soojustusmaterjalile ega kandvale konstruktsioonile.
Katuse ehitusel jälgime väga hoolega ilma ja ei lõpeta töödega ennem, kui katus on kaitstud kas siis ajutise presendiga või vähemalt aluskattekilega.
Katusetööde ajal ei ole halba ilma vaid on valesti valitud riietus.

KONTAKTID

+372 521 3863

info@kruusamagigrupp.ee

SAADA SÕNUM

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close